tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post27639102190479599..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: PÄÄSIÄISJUUSTOanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-22228759036996844752013-03-29T08:57:06.591+02:002013-03-29T08:57:06.591+02:00Kiitos naapurin ruovan vinkistä! Ja kauniista kann...Kiitos naapurin ruovan vinkistä! Ja kauniista kannustuksestasi, Anonyymi ja ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!!!!anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-73856630292782096682013-03-27T16:52:36.631+02:002013-03-27T16:52:36.631+02:00Mulle tätä juuston tekoa opetti 1914 syntynyt naap...Mulle tätä juuston tekoa opetti 1914 syntynyt naapurinrouva, joka sanoi, että ryynisyys tulee, jos massa kiehuu, eli se ei saa kiehua, vaan vain olla lähellä kiehumispistettä. Hän laittoi juuston aina roikkumaan tiskikaapin ritilästä sideharsoon ja lopputulos oli kiinteä kaunis pallo. Minusta maku ei uunia kaipaa. Olenhan sanonut, että sulla on ihanat kuvat! Kuka voi kauniimmin asetella/kuvata esim. pelkän korpun. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-27155953543610440822013-03-26T18:29:13.481+02:002013-03-26T18:29:13.481+02:00Kuule Kati,
mun mieskin sanoi heti juustoa maiste...Kuule Kati, <br />mun mieskin sanoi heti juustoa maistellessaan, että voiskohan tätä paistaa uunissa...jos muuten ei välitä mistään muoteista, voisi kietoa harsokankaasta myytin, ja ripustaa sen ämpärin päälle valumaan, sillä tavalla saisi pyöreän juustopallon ja olisi varmasti vähän kiinteämpikin...<br /><br />HERKULLISTA PÄÄSIÄISTÄ !anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-44324050134557984312013-03-25T13:57:42.156+02:002013-03-25T13:57:42.156+02:00Hyvältä näyttää pashamuotillakin tehty juusto:)
...Hyvältä näyttää pashamuotillakin tehty juusto:) <br /><br />Kokeilin jouluna tehdä piimäjuustoa (hieman erityyppistä, mutta tällaista tuorejuustoa). Ja siitä tuli sen verran hyvää, että täytyy kokeilla muillakin resepteillä. Tämä vaikuttaa oikein hyvältä. Juusto toimi myös erinomaisesti paistetuna, kasvisruokavaihtoehtona Tapanin päivän aterialla paistin sijaan. Rakenne oli siis kiinteämpi kuin miltä tämän pääsiäisjuuston rakenne vaikutta, vai olenko ihan väärässä? Vai saisiko tästäkin kiinteämpää valuttamalla kauemmin? (Paistettu juusto jonkin kirpakan hillon kanssa kun on vaan niin hyvää...)Katihttps://www.blogger.com/profile/01743061921414903104noreply@blogger.com