tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post3419686312928551711..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: PADASSA PAISTETTU SIANLIHAanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-26482828385213662162013-03-26T19:06:22.879+02:002013-03-26T19:06:22.879+02:00Hei molemmat Anonyymit, kiitos vinkeistä, tämä on ...Hei molemmat Anonyymit, kiitos vinkeistä, tämä on vähän vieras alue meidän keittiössä kun tosi harvoin syödään possua ja yleensäkin lihaaa...anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-45570442795752162292013-03-02T12:58:25.743+02:002013-03-02T12:58:25.743+02:00Just se rasva tekee rapeaksi ja toisaalta haudutta...Just se rasva tekee rapeaksi ja toisaalta hauduttaessa pehmentää. Silloin harvoin kun teen tämän tyyppistä, paistan koko rasvan pois ja jäljelle jää hyvin rapeita possupaloja. Ennen kastike vaihetta, imeytän pannulta osan rasvasta talouspaperiin, terveysomaatuntoani keventääkseni. Mummo teki näin, ilman takouspaperi vaihetta. Toisaalta olen nähnyt Ruotsissa, että ne syö sen possun rasvan valkoisena aivan kylmän viileästi (ajatuksenakin tyrmäävä)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-3087143636181675772013-03-01T16:23:39.853+02:002013-03-01T16:23:39.853+02:00Voisiko olla, että tätä mureutta varten lihaa pitä...Voisiko olla, että tätä mureutta varten lihaa pitäisi kypsyttää todella pitkään? Vanhat ohjeet ovat joskus tosi viitteellisiä siinä mielessä. Anonymousnoreply@blogger.com