tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post3486509011465616395..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: APPELSIINIVANUKASanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-83910084742720581082014-05-29T20:28:38.879+03:002014-05-29T20:28:38.879+03:00kiitos, sulle kans ☀kiitos, sulle kans ☀anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-18175970873304765202014-05-26T12:05:19.362+03:002014-05-26T12:05:19.362+03:00melkein sama, mutta kakkukiisselissä käytetään per...melkein sama, mutta kakkukiisselissä käytetään perunajauhoa, eikä liivatetta tai kananmunaa ollenkaan. same-same-but-different-! anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-91526000672622358382014-05-26T12:04:01.088+03:002014-05-26T12:04:01.088+03:00Hannukka tässä:
1 dl vettä, yhden appelsiinin kuor...Hannukka tässä:<br />1 dl vettä, yhden appelsiinin kuori hienoksi raastettuna ja yhden appelsiinin mehu, 2 rkl sokeria, 3 tl perunajauhoja, kaikki vaan sekaisin kattilaan ja miedolle lämmölle, ei saa kiehua! mutta lämmitetään kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen, sitten kattila siirretään kylmään veteen jäähtymään ja vispataan kermavaahto ja siis sekoitetaan joukkoon. Normikokoiseen täytekakkuun tarvitaan kaksinkertainen ohje tätä täytettä. happy baking!!!!! :Danna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-73401324866379858952014-05-26T10:27:00.460+03:002014-05-26T10:27:00.460+03:00Kiitos tarkennuksesta ja appelsiinin keltaisia kes...Kiitos tarkennuksesta ja appelsiinin keltaisia kesäpäiviä sinulle !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-37366158861667498772014-05-26T09:18:41.109+03:002014-05-26T09:18:41.109+03:00hei Anonyymi, kiitos tarkasta lukemisesta! Ja sorg...hei Anonyymi, kiitos tarkasta lukemisesta! Ja sorgen epäselvä ohje, kiireessä kirjoitettu! Kananmunat laitetaan alkuperäisessä ohjeessa samantien kattilaan, mutta itse laitoin kuumaan seokseen vasta loppuvaiheessa, ettei muna muutu liiassa kuumuudessa kokkeliksi. Kuuma sos hyydyttää munan mukavasti, ja lisäksi vielä siivilöin seoksen, sekin unohtui kirjottaa, lisäsin vielä senkin...tuli mukavan sileä lopputulos...anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-89976463991363088532014-05-26T08:34:57.786+03:002014-05-26T08:34:57.786+03:00Tarkennatko ohjetta, työvaiheselostuksessa ei puhu...Tarkennatko ohjetta, työvaiheselostuksessa ei puhuta kananmunista mitään? <br />Kiva kesään sopiva jälkiruoka, täytyy kokeilla.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-68242760187620535172014-05-25T22:34:23.829+03:002014-05-25T22:34:23.829+03:00Vai onko tuo sama ilman liivatettaVai onko tuo sama ilman liivatettaHannukkahttps://www.blogger.com/profile/03901488316751761088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-29424332968833548212014-05-25T22:31:46.361+03:002014-05-25T22:31:46.361+03:00Kermavaahdolla notkistetun appelssiinikiiselin res...Kermavaahdolla notkistetun appelssiinikiiselin resepti kiinnostaisiHannukkahttps://www.blogger.com/profile/03901488316751761088noreply@blogger.com