tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post358908125241743220..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: TUTTI-FRUTTIanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-48285184692681963342012-09-20T07:03:07.834+03:002012-09-20T07:03:07.834+03:00Blogisi idea on loistava, ja vanhan ajan reseptit ...Blogisi idea on loistava, ja vanhan ajan reseptit ihania. Mummon reseptikirjassa on elämisen makua, kunpa itsellekin olisi moinen siunaantunut. Uusia postauksia odotellessa!Kodin hengetärhttps://www.blogger.com/profile/09213543358188479097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-35706861870258427812012-09-10T13:51:32.336+03:002012-09-10T13:51:32.336+03:00SIIS BLOGIOSOITE ON
http://makumuisto.blogspot.com...SIIS BLOGIOSOITE ON<br />http://makumuisto.blogspot.comanna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-79108827055336643892012-09-10T13:49:55.479+03:002012-09-10T13:49:55.479+03:00KIITOS RAKKAAT LUKIJAT ,
kaksi vuotta on mennyt to...KIITOS RAKKAAT LUKIJAT ,<br />kaksi vuotta on mennyt tosi nopeasti!<br />Projektin toteuttaminen on tosi hauskaa, mutta myös aikaavievää ja välillä tyyristäkin...mutta teidän kommentit antavat uskomattoman nosteen, ja kannustavat tekemään aina vaan lisää...<br />Vanhat reseptit ovat ottaneet johdon ja vievät mukanaan, minä vain toteutan....blogi elää vähän niin kuin omaa elämäänsä....<br />KIITOS KIITOS JA VIELÄ KERRAN KIITOS !<br />Anna Hildan koekeittiö kiittää ja kumartaa !!!!!<br /><br />ps. Jos jaksatte kiinnostua, mitä teen niiden viiden päivän aikana kun Isoäidin Reseptillä ei ilmesty, käykää kurkkaamassa Bulgarialaisen isoäidin reseptejä uudesta blogistani "MAKUMUISTOJA LAPSUUTENI BULGARIASTA"<br />http:makumuisto.blogspot.comanna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-39199559720277439052012-08-31T07:34:20.117+03:002012-08-31T07:34:20.117+03:00Wau tämä blogi on ainut laatuaan! Onneksi olkoon! ...Wau tämä blogi on ainut laatuaan! Onneksi olkoon! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-14470192155961848062012-08-29T20:59:46.016+03:002012-08-29T20:59:46.016+03:00Paljon onnea blogisi puolesta! Ihania isoäidin res...Paljon onnea blogisi puolesta! Ihania isoäidin reseptejä täällä, itsekin tykkään leipoa oman mummuni keittokirjan ohjeilla. Toivottavasti blogisi jatkaa vielä pitkän aikaa! :)ingahttps://www.blogger.com/profile/04886187901414836350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-80433935174972116212012-08-28T17:16:13.434+03:002012-08-28T17:16:13.434+03:00Onnea onnea onnea ei kaksi vaan kakskyt vuotta lis...Onnea onnea onnea ei kaksi vaan kakskyt vuotta lisää kiitos.<br />Ihana punainen kattaus, pitää syödä silmillä ja nauttia.<br />Eihän ilman näitä voi päiväänsä aloittaa ja pääsee paljon helpommalla kun voi vain silmillä nauttia näistä ihanuuksista eikä tarvi kokata. Kiitos kiitos!Tuulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-500927007044996032012-08-26T01:50:23.091+03:002012-08-26T01:50:23.091+03:00Respektii ja paljon onnee !Respektii ja paljon onnee !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-82411436867393240232012-08-25T22:21:33.202+03:002012-08-25T22:21:33.202+03:00Paljon onnea blogillesi! Pidän tosi kunnioitettava...Paljon onnea blogillesi! Pidän tosi kunnioitettavana sitä, että olet nähnyt sen vaivan, että olet kokeillut reseptejä ja jalostanut niitä nykymaailmaan soveltuviksi. Itse olen aina suurella mielenkiinnolla lukenut vanhoja keittokirjoja, mutta en ole saanut tehtyä niiden mukaan kuin muutamia ruokia. Jollei mukaan lasketa kaikkia niitä ruokia, joiden valmistamisessa olin mukana lapsuudessa, jolloin kotonani tehtiin suomalaista, vanhaa karjalaista perua olevaa ruokaa : )Ainoanniinahttps://www.blogger.com/profile/04456799776101544006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-78619985373435056922012-08-25T20:21:00.251+03:002012-08-25T20:21:00.251+03:00Onnea 2-vuotiaalle! Tämä on kyllä ihana blogi, nii...Onnea 2-vuotiaalle! Tämä on kyllä ihana blogi, niin ohjeiltaan kuin tunnelmaltaan. Minulla on tuo sama keittokirja, isotätini vanha, joka käytti sitä emäntäkoulussa. Hän oli sellainen supersiisti ja supertarkka vanhapiika, ja en ole löytänyt minkäänlaista merkkiä siitä, että kirjaa olisi käytetty, omistuskirjoitusta lukuunottamatta. Tiedän kyllä että se on ollut käytössä, mutta sitä ei vain näe, harmin paikka.<br /><br />Pitääkin laittaa vielä tutti-frutit tulemaan.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-39884141785497772982012-08-25T17:04:03.705+03:002012-08-25T17:04:03.705+03:00Onnea kaksivuotiaalle blogille! Hieno idea ja hien...Onnea kaksivuotiaalle blogille! Hieno idea ja hieno toteutus:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-87096822978913596902012-08-25T13:34:18.154+03:002012-08-25T13:34:18.154+03:00Löysin tämän blogin onnekseni jo alkuvaiheissa, ja...Löysin tämän blogin onnekseni jo alkuvaiheissa, ja olen päässyt nauttimaan kaikista herkuista koko kahden vuoden ajan. Aivan hurmaavan ihana blogi, ja historiallinenkin luonteeltaan. Olet nähnyt suuren vaivan tätä tehdessäsi ja kaksi vuotta on pitkä aika ! ONEKSI OLKOON ja KIITOS ! Toivottavasti pidät blogia ainakin kaksi vuotta lisää...uskollinen lukijasinoreply@blogger.com