tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post661738543774031281..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: HIEKKAHENTUSETanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-68248855644056537362015-09-10T10:24:02.413+03:002015-09-10T10:24:02.413+03:00Tutustuin blogiisi 1. kertaa päivän Hesarin innoit...Tutustuin blogiisi 1. kertaa päivän Hesarin innoittamana. Kiitos, ihana blogi! upeita reseptejä ja kuvia -ihan tekee jo mieli ruveta valmistamaan maksalaatikkoa, vaikken itse ole koskaan siitä tykännytkään :D muistan kyllä äitini sitä aikoinaan laittaneen, joten ehkä on aika kuoriutua naftaliinista ja uudistaa (= vanhoillistaa) omakin ruokarepertoaari. <br />minulle oli muuten täydellinen yllätys, että Suomessa on ollut saatavana noin paljon erikoisia ruoka-aineita tuohon aikaan, kuten sitruunaa, inkivääriä, tai jopa sisäfileetä -liekö tämä koskenut vain ylempää kansanluokkaa? jotekin on sellainen mielikuva, että tuolloin olisi syöty tosi yksinkertaisesti, mutta ehkä näin oli maalla, ja kaupungissa saatiin vaikutteita ulkomailta, ranskalaisesta ja saksalaisesta keittiöstä, Suomi taisi olla globaalimpi kuin luuliinkaan. kiitos työstä, mitä teet, olinpa iloinen kun löysin tänne! :)Anonymousnoreply@blogger.com