tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post7278452062335223093..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: TIISTAIKEITTOanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-20330223242234291972017-02-07T10:09:06.557+02:002017-02-07T10:09:06.557+02:00Rikottujen ohraryynien keittoaika on 15 minuuttia,...Rikottujen ohraryynien keittoaika on 15 minuuttia, ( eri myllyjen ryyneissä ehkä eroja, tarkista keittoaika pakkauksesta)... Isoäidin aikaiset kokonaiset ryynit ovat aikoinaan vaatineet kunnon haudutuksen... Muttei jälkilämmöllä haudutus tee pahaa näille rikotuillekaan....Mutta siis kypsyvät 15 minuutissa.anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-51322345008685029592017-02-04T15:34:11.707+02:002017-02-04T15:34:11.707+02:00Kypsyvätkö ohraryynit tuossa ajassa? Kypsyvätkö ohraryynit tuossa ajassa? Anonymousnoreply@blogger.com