tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post8172354421097702942..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: YKSINKERTAINEN VANILJAKASTIKEanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-31277457743009708142015-04-22T15:18:03.471+03:002015-04-22T15:18:03.471+03:00Joanna, kiitos eksoottisesta vastauksestasi! Yukaa...Joanna, kiitos eksoottisesta vastauksestasi! Yukaa/cassavaa/mandiocaa en ole ikinä nähnytkään...toivottavasti saan tuon vielä jossain vaiheessa korjattua ja nuo jännät jauhot testattua! ;)anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-47166307052838983922015-04-19T20:24:08.658+03:002015-04-19T20:24:08.658+03:00Hei, myöhäinen vastaus myös täältä Etelä-Americast...Hei, myöhäinen vastaus myös täältä Etelä-Americasta. Itse käytän yuca-jauhoja (tunnetaan myös cassava ja mandioca nimillä). Se on paljon tärkkelyspitoisempi kuin peruna joten määriä saa rassata aika paljon alaspäin. Itse yleensä käytän puolet perunajauhon määrästä.Kiittäkää Aina ja Kaikestahttps://www.blogger.com/profile/12264486975627673705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-76405843159477286692013-11-11T22:44:49.462+02:002013-11-11T22:44:49.462+02:00Ei sakeutunut! Mitakohan tein vaarin...? tein siis...Ei sakeutunut! Mitakohan tein vaarin...? tein siis 4 munankeltuaisella ilman perunajauhoa, taalla Etela-Amerikassa ei ole perunajahoa, ja maizenan kanssa ilmeisesti ongelma kun maizenan pitaa kiehahtaa toimiakseen...ja vaniljakastike taas ei saa kiehahtaa...Siruhttps://www.blogger.com/profile/04294518870020500791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-57020931904362011152012-09-15T19:20:00.041+03:002012-09-15T19:20:00.041+03:00Kaapista löytyi vain kuiva vaniljatanko...
Kieha...Kaapista löytyi vain kuiva vaniljatanko... <br /><br />Kiehautin maidon hyvin hitaasti, vaniljatanko maidossa. Sitten sen sai joten kuten halkaistua ja kaavittua. <br /><br />Puoli litraa maitoa, 5 keltuaista, bainemarie-kattila ja onnistui! <br /><br />Kiitos henkisestä tuesta! Naisystäväni sanoo, ettei ole koskaan syönyt näin hyvää vaniljakastiketta. (Hänen omena-kaurapaistoksensa oli myös erinomaista.)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-75472498183433221282012-09-10T13:42:33.098+03:002012-09-10T13:42:33.098+03:00Anonyymi, moikka,
alkuperäisessä ohjeessa seisoo ...Anonyymi, moikka, <br />alkuperäisessä ohjeessa seisoo peruna-tai maissijauhot, itse kokeilin perunajauhojen kanssa ensimmäisen kerran, mutta sitten päädyin jättämään senkin pois ja lisäämään keltuaisia...en tiedä onko Anna Hildan aikaiset maissijauhot olleet jotain muuta kuin nykyajan Maizena?! Mutta niin tai näin, omatekemä kastike on vaan niin eri planeetalta kuin pussiversiot ! Kiitos määrätestauksesta !anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-40817838065683840242012-08-31T21:54:25.236+03:002012-08-31T21:54:25.236+03:00Toimii, paitsi maissijauho ei käy koska se pitää k...Toimii, paitsi maissijauho ei käy koska se pitää kiehauttaa jotta se toimii ja silloin taasn keltuaiset kokakroituu, eli perunajauhoilla :)<br />Mä laitoin 2,5 dl nestettä, 2 pientä keltuaista ja 1/2 tl jauhoja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-35765100282703865702012-03-02T00:05:35.698+02:002012-03-02T00:05:35.698+02:00☺☺anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-76897772223782698442012-03-01T22:20:32.639+02:002012-03-01T22:20:32.639+02:00(1.3.2012, 22:18)Hyvä resepti, 1909. Sain juuri te...(1.3.2012, 22:18)Hyvä resepti, 1909. Sain juuri tehtyä. Haudutettujen päärynöiden kanssa.Marstarnoreply@blogger.com