tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post8708432219527350458..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: LINNIT (blini)anna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-9387609653458962062012-02-26T09:15:46.183+02:002012-02-26T09:15:46.183+02:00Anonyymi, kiitos vinkeistä !
Blinisesonki alkaaki...Anonyymi, kiitos vinkeistä ! <br />Blinisesonki alkaakin taas olla parhaimmillaan....<br />☺anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-76965983186923884122012-02-25T03:40:03.376+02:002012-02-25T03:40:03.376+02:00kannattaa tehdä taikinaa kerralla reilumpi satsi. ...kannattaa tehdä taikinaa kerralla reilumpi satsi. jos on hätäinen niin voi siitä ensimmäisestä osasta taikinaa paistella blinejä melkein samantien ja laittaa loput jääkaappiin ja paistella seuraavana päivänä lisää. ne yön yli happamoituneesta taikinasta tehdyt on sitten kyllä niitä varsinaisia herkkublinejä ja kun niitä kerran on maistanut niin eron huomaa niin selkeästi että jatkossa kyllä malttaa tehdä taikinan edellisenä päivänä jääkaappiin odottelemaan. siianmäti on kyllä blineissä ehkä parasta. sitä saa pakastettuna melkein joka k-marketistakin. mateen mätiä on nykyään tosi vaikea saada ellei sitten tee oikeaa madekeittoa ja ota rommeja siitä talteen. tosin madekeittoon kun heittää mädit mukaan niin voin sanoa ettei parempaa kyllä ole, joten ei ehkä kannata käyttää mätiä blinien kanssaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-74243552401042159832011-03-29T05:54:48.676+03:002011-03-29T05:54:48.676+03:00Moikka Sara, kiitos symppis-kommentistasi!
Myöntää...Moikka Sara, kiitos symppis-kommentistasi!<br />Myöntää täytyy, etteivät kaikki Anna Hildan reseptit johda elämää suurempiin makuelämyksiin, mutta hyvä jos tunnelma välittyy...<br />Aurinkoista kevättä sulle !<br />ps. kerro nyt ihmeessä mikä sen "lähes täydellisen pinaattisopan" salainen aines on?anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-7231640098013348042011-03-28T16:21:00.510+03:002011-03-28T16:21:00.510+03:00Eksyin tähän blogiin hakusanalla "pinaattikei...Eksyin tähän blogiin hakusanalla "pinaattikeitto" (se resepti tosin ei kuulostanut niin hyvältä kuin minulla jo tiedossa oleva lähes täydellinen resepti), mutta blogiasi selaillessa naureskelin välillä yksin ääneen.. Hauska idea kirjoittaa blogia tästä aiheesta ja olihan ne jotkut reseptitkin hyvän kuuloisia! =) Kunnon hyvänmielen blogi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-90899996182679122902011-03-25T13:06:22.034+02:002011-03-25T13:06:22.034+02:00moikka Hanna, täytyy tunnustaa, etten itse oikein ...moikka Hanna, täytyy tunnustaa, etten itse oikein ole blinifani, mutta näitä maistelin kyllä muiden mukana...ja lyhyestä nostatusajasta huolimatta "linni"-lautanen tyhjeni silmänräpäyksessä, eikä se ainakaan huono merkki ole...joten paistohommiin vaan ! :)anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-24719246674436145392011-03-25T11:33:06.143+02:002011-03-25T11:33:06.143+02:00Mä olen halunnut tehdä blinejä, mutta tuo taikinan...Mä olen halunnut tehdä blinejä, mutta tuo taikinan nostatusaika on saanut väistämään asiaa. Olen vähän hätäinen luonne minäkin.Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.com