tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post3316135251902937998..comments2024-01-31T12:08:18.921+02:00Comments on ISOÄIDIN RESEPTILLÄ: LIHAPYÖRYKÄTanna hildan tyttärentytärhttp://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-55003436479255553082014-12-02T18:27:01.238+02:002014-12-02T18:27:01.238+02:00Ilmankos pullasi eivät saaneet makupisteitä, broil...Ilmankos pullasi eivät saaneet makupisteitä, broilerinjauheliha on kesyä kauraa niihin vanhanajanlihapulliin. Itse teen käytännössä samalla reseptillä kuin isoäitisi, tosin en jauha itse lihaa, vaan tilaan sen suoraan tuottajalta valmiiksi jauhettuna. Ellihttps://www.blogger.com/profile/01293242655061185059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-51516718570020019182013-12-20T05:00:04.672+02:002013-12-20T05:00:04.672+02:00Kiva foorumi, kotikokki kun olen.
terv ja kiitoks...Kiva foorumi, kotikokki kun olen.<br /><br />terv ja kiitoksin "äijä"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-51197960897924661602011-04-28T04:41:19.892+03:002011-04-28T04:41:19.892+03:00moikka Anonyymi,
kauratyynit on kekseliäs idea, j...moikka Anonyymi, <br />kauratyynit on kekseliäs idea, ja kuulostaa vähän terveysvaikutteiseltakin! Pitää varmaankin kokeilla...itse teen pyörykät yleensä kanajauhelihasta, ja sekoitan taikinaan mausteiden lisäksi vähän fetaa, aurinkokuivattuja tomaattikuutioita (öljyyn säilöttyjä) ja sweet chilikastiketta, ne pitävät pyörykät kasassa mainiosti, ja voin vältellä valkoista jauhoa ihan rauhassa...anna hildan tyttärentytärhttps://www.blogger.com/profile/17053413841495700608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-243009011964101184.post-22496359448956258362011-04-21T12:36:19.654+03:002011-04-21T12:36:19.654+03:00Onkohan meidän suomalaisiin lihapulliin jäänyt ent...Onkohan meidän suomalaisiin lihapulliin jäänyt entistä köyhyyttämme pyörimään noi korppujauhot? Tai onhan se ollut käytännöllinen/ekologinenkin tapa käyttää vanhat kuivuneet leivät. Minä ainakin olin aina lirissä noiden korppujauhojen kanssa, koska ostan korppujauhoni kaupasta ja joko ne ovat hukassa kaapinperällä tai unohtuneet kokonaan ostaa. Sitten tein italialaisia lihapullia, joissa taikinaan laitettiin leipää. Joten nykyisin laitan taikinaan paahtoleipää tai sitä vaaleaa leipää jota kaapissa sattuu olemaan. Saatan laitaa taikinaan leivän sijasta myös kauraryynejä, koska ystäväni käyttää niitä miehensä diabeteksen vuoksi. Kauraryynit nostavat verensokeria hitaammin kuin vehnäjauhoon leivottu leipä.Anonymousnoreply@blogger.com