ISOÄIDIN RESEPTILLÄ

YKSI REPALEINEN KEITTOKIRJA, ISOÄIDIN MERKINNÄT JA LAPSENLAPSI JONKA MISSIO ON HERÄTTÄÄ HENKIIN 101 VUOTTA VANHAT RESEPTIT. KERROSTALOKEITTIÖN ARKI SAA UUSIA MAUSTEITA KUN RETROSOPPA PORISEE !

sunnuntai 30. elokuuta 2015

PUNAVIINIMARJA-HYYTELÖ

›
Kirpeä punaviinimarjahyytelö ruoka-annoksessa on kuin Iittalan punainen logo suomalaisessa design lasissa. Se pieni, punainen ja pirte...
4 kommenttia:
tiistai 25. elokuuta 2015

KALA KYLMÄSSÄ PIPARJUURIKASTIKKEESSA

›
Kala kylmässä piparjuurikastikkeessa tarkoittaa vanhanajan salakielellä = "kastike, mikä tekee edellispäivän kalasta gourmèt ...
torstai 20. elokuuta 2015

RAPARPERITORTTU

›
Anna Hildan aikainen raparperitorttu on samaa sukua kuin ranskalainen galette. Juu, juuri se mikä on kuuminta huutoa blogimarkkino...
lauantai 15. elokuuta 2015

MUSTIKKA- JA VADELMAHILLOKE

›
Mustikkahillo on jo itsessään hienostunutta herkkua ja jos sekaan laittaa vähän vattujakin, ei parempaa hilloa yksinkertaisesti voi olla...
maanantai 10. elokuuta 2015

SUKLAAKUORRUTUS

›
Anna Hildan reseptipankki & koekeittiö täyttää 13.8.2015 viisi vuotta! Uskomatonta, että nyt jo viiden vuoden ajan, aina viiden päi...
3 kommenttia:
keskiviikko 5. elokuuta 2015

LIHA- JA PERUNAPAISTOS

›
Liha- ja perunapaistos on kananmunalla kokoon kyhätty pyttipannupaistos. Nyt ajattelet, että hahaaa, onhan siellä anjovistakin... yäk! ...
lauantai 1. elokuuta 2015

RAPUKEITTO

›
Ravustus on käynnissä, niinkuin myös rapujuhlien kuumin sesonki. En tosin usko, että kukaan jättäisi syömättä viimeistäkään kallisarvois...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
anna hildan tyttärentytär
43-vuotias murtaa jalkansa ja joutuu luopumaan elintärkeästä aamulenkistä. Hän löytää isoäitinsä vanhan keittokirjan ja maistelee elämää isoäidin ohjeiden mukaan. Yhdestä repaleisesta kirjasta ja kerrostalokeittiöstä alkaa makumatka 1900-luvun alkuun. Ovatko retroreseptit kokeilemisen arvoisia? Tutustuuko yksijalkainen kirjoittaja ruokaohjeiden välityksellä isoäitiinsä, joka kuoli jo 12 vuotta ennen hänen syntymäänsä? Kiinnostaako? Lue pohjatarina ensimmäisestä blogipäivityksestä 13.08.2010 - "TÄSTÄ KAIKKI ALKOI" ja siirry omaan keittiöösi! TEKSTI/KUVAT/minna talka ALKUPERÄISET RESEPTIT kustannusosakeyhtiö Otava
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.