ISOÄIDIN RESEPTILLÄ

YKSI REPALEINEN KEITTOKIRJA, ISOÄIDIN MERKINNÄT JA LAPSENLAPSI JONKA MISSIO ON HERÄTTÄÄ HENKIIN 101 VUOTTA VANHAT RESEPTIT. KERROSTALOKEITTIÖN ARKI SAA UUSIA MAUSTEITA KUN RETROSOPPA PORISEE !

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / KARJALANPIIRAKAT

›
Karanteenikeittiö kiittää ja sulkee ovensa. Paluu normiarkeen on alkanut, ja toivotaan, että tämä oli tässä... Mutta JOS toinen aalto ...
3 kommenttia:
keskiviikko 13. toukokuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / SAIPPUAN VALMISTUS

›
Kukapa olisi arvannut, että vanhan ajan saippuareseptillä olisi ihan oikeasti käyttöä? Nyt kun kädet on jynssätty karheiksi, saa kotitek...
1 kommentti:
perjantai 8. toukokuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / PAAHTOVANUKAS

›
SOKERI MEHUSTAA ESPANJAN PUUMAISET MANSIKAT "MELKEIN" METSÄMANSIKOIKSI...  JA RAIKKAAT HERUKANLEHDET KRUUNAAVAT ÄITIENPÄIVÄHERK...
lauantai 2. toukokuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ /  TOMAATTIKASTIKE PASTALLE

›
NONIIN, tämä päivä tulee jokaiselle kotikaranteenia harrastavalle vastaan joskus. Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, edes kauppaan ei vii...
keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / TIPPALEIVÄT

›
Tänä keväänä kaikki on vähän omituista; oli sitten kyse arjesta tai juhlasta. Kun tavallisesti kokoonnutaan räntäsateessa puistopiki...
1 kommentti:
sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / SIMA

›
TÄSTÄ SE LÄHTEE; RUSINOIDEN VAELLUS PINNALLE... Kotitekoisen, vanhanajan siman makua ei voi verrata kaupan valmisversioihin. Ei vaan yk...
perjantai 24. huhtikuuta 2020

ISOÄIDIN KARANTEENIKEITTIÖ / NOKKOSRÄISKÄLEET

›
Nokkonen on suomalaista superfoodia ja täällä Etelä-Suomessa sen kausi on juuri nyt parhaimmillaan... Vapun jälkeen varmasti jo pohjoise...
1 kommentti:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
anna hildan tyttärentytär
43-vuotias murtaa jalkansa ja joutuu luopumaan elintärkeästä aamulenkistä. Hän löytää isoäitinsä vanhan keittokirjan ja maistelee elämää isoäidin ohjeiden mukaan. Yhdestä repaleisesta kirjasta ja kerrostalokeittiöstä alkaa makumatka 1900-luvun alkuun. Ovatko retroreseptit kokeilemisen arvoisia? Tutustuuko yksijalkainen kirjoittaja ruokaohjeiden välityksellä isoäitiinsä, joka kuoli jo 12 vuotta ennen hänen syntymäänsä? Kiinnostaako? Lue pohjatarina ensimmäisestä blogipäivityksestä 13.08.2010 - "TÄSTÄ KAIKKI ALKOI" ja siirry omaan keittiöösi! TEKSTI/KUVAT/minna talka ALKUPERÄISET RESEPTIT kustannusosakeyhtiö Otava
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.