sunnuntai 10. elokuuta 2014

"4-VUOTISJUHLAT VILJAPELLOLLA"


ISOÄIDIN RESEPTILLÄ on jo 4-vuotias taapero. Neljä vuotta on yksi silmänräpäys, vaikka neljään vuoteen mahtuukin valtavasti tapahtumia. Monet asiat ovat muuttuneet ja tehneet täyskäännöksen, toiset taas pysyneet ennallaan. Niinkuin nyt tämä blogi... "ISOÄIDIN RESEPTILLÄ" on pitänyt minut keittiössä, tuonut meidän kotiin pinon antiikkilautasia ja eriparikuppeja... ja kuluttanut muutaman pokkarikameran loppuun. Blogin väsäämisestä on tullut osa jokapäiväistä arkea, oikeastaan osa minua.

Yksinäinen "työ" ja vanhojen reseptien tutkiskelu käy mielenkiintoiseksi toteutusvaiheessa; kun makumatkalle mukaan lähtee ennakkoluulottomia ystäviä ja piknikvankkuri saa kyytiä. Tai kun ventovieras lukija lähettää kommenttinsa reseptistä, kuvasta tai kirjoituksesta. Silloin mielen valtaa vahva tunne, että olen oikealla polulla, että tekeillä olisi jotain suurempaakin, ja merkityksellistä.

Juhlapäivän kunniaksi tarkistin blogitilastot. Tässä lukijakunta kansallisuuksittain, suurimmasta pienimpään; SUOMI, YHDYSVALLAT, RUOTSI, VENÄJÄ, NORJA, YHDISTYNYT KUNINGASKUNTA, SAKSA, BELGIA, RANSKA, VIRO, ESPANJA, ITALIA, AUSTRALIA, ISRAEL, THAIMAA, JAPANI, UKRAINA ja TRINIDAD & TOBAGO (!!). Minun isoäitini perintö matkustaa bittiavaruudessa maailman ympäri! Kiitos rakkaat lukijat, on ilo jakaa makukokemuksia kanssanne, suurkiitos kannustavasta energiasta ♡.


Nyt kakkukahville!13 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä Isoäidin keittiölle !!
  Toivottavasti Isoäidin reseptikirjasta ei vielä lehteillä aivan viimeisiä sivuja, jotta näitä erikoisen hyviä ja hauskojakin reseptejä riittäisi vielä kauan.
  Ihania elokuun päiviä sinulle !

  VastaaPoista
 2. Taalla ilmottautuu myos yksi suht valituinen lukija Israelista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anumorchy; KIITOS, hienoa kuulla että Isoäitini vaikutus ulottuu Israeliin saakka. Paljon terveisiä sinne kauas ♡

   Poista
  2. Hei vielä anumorchy, kiitos vinkistä! Tsekkasin tilastot ja koko kuukauden tilastoissa ei näy vähiten käyneet maat, mutta jos tutkiskelen viikkoa tai päivää, avautuu pienemmät klikkausmäärätkin...tiedä häntä, miksi näin on, mutta jo näkyi Israelkin...sekä Australia, Japani ja Trinidad ja Tobago! Lisäsin nämä listalle, kiitos sulle!

   Poista
 3. Oikein paljon onnea! Blogisi on ihanan erilainen, pidä siitä kiinni! :)

  VastaaPoista
 4. Woi,kuinka hauskan paikan keksit juhlapaikaksi.Isoäitisi olisi sinusta kyllä tosi
  ylpeä ja onnellinen,olen varma! Onnea ja voimia,että jaksat meitä lukijoita ilahduttaa uusilla resepteillä ja ideoillasi! Kyllikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllikki, kaunis KIITOS kannustuksesta ja blogin seuraamisesta ♡

   Poista
 5. Blogisi on uniikki, samoin sinä! Toivottavasti jatkat ainakin toiset 4 vuotta lisää. Odotan aina uutta postausta ja on ilo lukea uusi tarina 5 päivän välein. KIITOS Anna Hildan tyttärentytär!

  VastaaPoista
 6. Minna, tämä on todella jotain suurta ja merkityksellistä. Annat meille ihanuuden maailman.

  VastaaPoista

mikä jälkimaku tästä jäi? mitä toivoisit lisää? tai minkä voisi unohtaa kokonaan?