HYVÄÄ HUOMENTA, KARANTEENIKANSA!
Nyt on aamu ja aurinko paistaa!
TÄMÄ PÄIVÄ LÄHTEE KÄYNTIIN UUNILÄMPIMILLÄ PERUNARIESKOILLA |
KAIKKI AINEKSET VAIN SEKAISIN, TAIKINAKEKOJA PELLILLE JA NE RIESKOIKSI, NÄIN HELPPOA SE ON! |
3 dl perunamuusia
1 kananmuna
3 dl ohrajauhoja
1 tl merisuolaa
Sekoita kaikki ainekset taikinaksi. Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinakekoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele nokareet jauhotetuilla käsillä rieskoiksi. Pistele pinta haarukalla ja paista 250℃ uunissa viitisentoista minuuttia, kunnes pinta saa vähän väriä. Anna rieskojen levätä hetki keittiöpyyhkeen alla ennen herkuttelua.
Kiva yllätys, kun olet avannut karanteenikeittiön
VastaaPoistaPäivät kuluvat mukavammin, kun paistaa, keittää- ja
kypsentää kaikenlaista herkkua.
Teen heti huomenna😏Tänään jäi justiinsa sen verran peruna-juuresmuussia , että saa aikaan rieskat,kun on keittopäiväkin,niin sopii kana-vihanneskeiton kaveriksi😝
VastaaPoista