PINAATTIMUHENNOS
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 1/2 rkl kotimaista normaalisuolaista voita
500 g kotimaista baby pinaattia
2 rkl luomu vehnäjauhoja
2-3 dl luomu kuohukermaa
merisuolaa ja jauhettua mustapippuria oman maun mukaan
Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Sulata voi kattilassa, kuullota sipuleita, lisää jauhot ja pinaatti. Sekoita kaikki kunnolla sekaisin ja lisää kerma. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes koostumus on sopivan jämäkkä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
PAISTETUT AHVENET
1/2 dl ruisjauhoja
1/4 tl merisuolaa
1/4 tel jauhettua mustapippuria
1-2 rkl voita
2 ahvenfileetä
Sekoita suola ja pippuri jauhoihin. Pyöräytä kalafileet jauhoissa. Sulata voi pannulla ja kuumenna voisulaa, kunnes väri muuttuu kauniin ruskeaksi. (=pähkinävoi. Älä polta!) Lisää kalat pannulle ja paista muutama minuutti molemmilta puolilta. Kaada pähkinävoi lopuksi fileiden päälle. Tarjoa pinaattimuhennoksen kanssa.
Kyllä maalla on mukavaa!
"ISOISÄ: LAURI ALBIN" |
Lisää kuvia löytyy tästä linkistä.
This dinner looks so delicious! Is that salmon that you are cooking? Everything looks so good! Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
VastaaPoistaGreg Prosmushkin